Allmänna vanliga frågor

Läs våra vanliga frågor innan du skickar ett meddelande till oss.

Är det säkert att köpa ogräs online?

Generellt har den senaste tiden visat att stoners föredrar att köpa ogräs online istället för att besöka deras lokala apotek. Våra produkter är av högsta kvalitet och är förpackade i diskreta luktfria vakuumförslutna förpackningar. Diskret leverans är vår rekommenderade bästa praxis och paket spåras hela vägen till ditt hem.

ÄR CANNABIS BUTIK LEGIT?

”YES INDEED” i Lil Babys röst driver vi en ärlig och legitim verksamhet åtföljd av smygande leverans från slut till slut. Vårt mål är att ge kunderna potenta cannabisprodukter och den bästa kundservicen så att de kommer tillbaka för mer och berättar för sina vänner om våra fantastiska produkter och tjänster. Cannabis Butik är din anslutning för marijuana-produkter av högsta kvalitet!

HUR MYCKET MARIJUANA KAN JAG BESTÄLLA?

Beroende på lagstiftningen som reglerar ditt tillstånd kan patienter köpa och ha högst upp till 4,5 oz varje rullande 2-veckors / 14-dagarsperiod, med undantag för bulkbeställningar.

VAD ÄR DIN RETUR / ÅTERBETALNINGSPOLITIK?

Av uppenbara skäl accepterar vi inte returer. Om ditt paket inte anländer inom 5 dagar efter betalning, skriv till oss så kontrollerar vi spårningsposterna för att se om det levererades. Om paketet inte levererades på grund av mitt fel skickar vi tillbaka eller ger dig en återbetalning. Om paketet levererades ger vi dig spårningsnumret så att du själv kan se det levererades, men ingen återbetalning. Det kan vara att det avlyssnades av en familjemedlem eller rumskompis och vi har ingen kontroll över det. Om det inte levererades på grund av att en kund har angett en felaktig adress kommer ingen återbetalning.

Är det verkligen säkert att beställa från dig?

Säkrare än gatan. I så fall har du pengar och ett kontrollerat ämne samtidigt och på plats. Ganska inkriminerande, lätt att ställa in och lagföra. Med Cannabisbutik.com är transaktionerna separata. Dina betalningar är anonyma. Förpackningen är trippelförseglad. Ditt paket kommer att se ut som ett vanligt paket så vem ska veta vad som finns i det? Se säkerhetssidan för mer information om vår säkra databas.

skicka oss ett mail